Prim-ministrul Iurie Leancă a transmis un mesaj de compasiune omologului său rus, Dmitri Medvedev

condoliante

Premierul Iurie Leancă a adresat, astăzi, un mesaj de compasiune omologului său rus, Dmitri Medvedev în urma atentatelor teroriste care au avut loc la Volgograd.

„Oamenii în Republica Moldova sunt profund marcaţi de ştirea privind actele teroriste catre au avut loc la Volgograd şi care s-au soldat cu pierderi de vieţi omeneşti. Asemenea tragedii nu pot lăsa indiferent pe nimeni. Poporul moldovenesc îndoliat este alături de Dumneavoastră în aceste momente. Aceasta tragedie ne aminteşte încă o dată de necesitatea conjugării eforturilor comune în lupta împotriva terorismului.

Vă rog să transmiteți cele mai sincere condoleanțe familiilor şi apropiaţilor victimelor, precum şi însănătoşire cât mai grabnică celor care au fost răniţi în urma acestor acte teroriste” se spune în mesaj.

Amintim că o explozie provocată de un kamikaze a ucis în jur de 17 persoane, iar alte 50 au fost rănite într-o gară din Volgograd, Rusia. Un alt atentat cu bombă a avut loc, astăzi dimineaţă, într-un troleibuz la Volgograd. Explozia a făcut cel puţin 14 victime şi 23 de răniţi.

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By