Peste 6 tone de alcool, bărci şi pompe, descoperite la frontiera moldo-ucraineană

Cosauti-Iampoli

Poliţia de Frontieră a descoperit 31 de butoaie a câte 200 litri fiecare, 6 bărci și 5 pompe. Captura a fost găsită pe malul râului Nistru, în apropiere de localitatea Vălcineţ şi urma să fie transportată ilegal peste frontieră. În momentul depistării mărfii de contrabandă nu a fost observată nici o persoană. Reţinerea a avut loc în dimineaţa zilei de astăzi, 11 decembrie, în jurul orei 4.30.

Investigaţiile preliminare au stabilit că toate recipientele erau pline cu substanţă incoloră cu miros specific alcoolului etilic, iar câteva din butoaie erau deja încărcate în trei bărci și pregătite pentru a le trece peste frontieră în Ucraina. La fel, polițiștii de frontieră au mai descoperit și un furtun îngropat în pământ.

1 2  nistru4

Conform prevederilor legale, întreaga cantitate de alcool a fost ridicată şi disponibilizată pe teritoriul Sectorului Poliţiei de Frontieră Otaci. La moment, pe marginea acestui cazse întreprind măsuri speciale de investigaţii pentru acumularea probelor şi identificarea persoanelor.

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By