OMUL ĂSTA NU SE MAI TREZEȘTE DIN BEȚIE??? (BLOG)

fillllll

Există un om în Basarabia, care parcă nu se mai trezește din beție.

Și face declarații, evident, la beție și croiește scenarii care din care mai diabolice de nimicire a oponenților politici cu speranța șchioapă de a rămîne doar el la Putere pentru 1000 de ani, cel puțin.

1000 de ani, după Iisus…Filat, așa să zică plebea în genunchi, pupîndu-i lipsa de obraz și minte.

După ce a rupt o aripă din PCRM și altele două de la PL, acum Filat crede că va rupe-n bucăți întreg PCRM-ul.

Vis de pușcăriaș decorat cu Ordinul Republicii de Timnofti, nu altceva.

Vorba e că cineva mare și tare i-a spus acum două săptămîni că la viitoarele alegeri partidul său ar putea obține 6-7 %.

Maximum!

Și atunci locul lui ar fi ori în opoziție, ori la pușcărie, ori la Putere, ca a 7-a roată la căruța lui Voronin, în caz că acestuia nu-i va ajunge vreun vot ca să formeze de sine stătător Guvernul și să dea jos din car buturuga putrezită Timnofti.

Asta dacă Voronin nu va alege pentru așa ceva PD-ul.

Eu nu am fost și nu sunt fan al comuniștilor retrograzi, așa lumea huiește prin tîrg.

Auzind despre această veste sumbră, Filat imediat a sunat la ușa lui Voronin din strada legendarului Serghei Lazo.

Taisia Mihailovna a ieșit numai în lenjerie de corp, dar cu pistolul într-o mînă și cu alta bine lipită pe trăgaci.

–KTO TAM BESPOKOIET MOEGO GHEROIA???-a claxonat ea.

–-Asta eu, Taisia Mihailovna, fiul Dvs risipitor, am venit să vă aduc niște daruri de Crăciun și să-l rog pe tatăl meu spirTual să mă ierte!

–-Zahodi, sînok, gostem budeși, l-a invitat cu inimă blîndă Taisia Mihailovna și cît ai zice: “Moldova fără Sărăcie” Filat era deja în brațele tatălui său care medita în pat.

–Dva lidera v odnoi krovati ăto slișkom mnogo, a hotărît gazda cu pistolul într-o mînă și cu alta dezlipită de pe trăgaci, cu chiu cu vai zmulgîndu-l pe Filat de la țîța soțului ei.

Repede aranjă o masă mai mult decît suficientă pentru cei dragi.

La o cafea și-o cinzeacă din bucătărie Filat a prins a plînge cu adevăratelea.

Vorba e că el nici nu venise prea treaz.

În primul rînd i-a anunțat că peste 10 zile se însoară.

Și are nevoie de nași.

Iscliuceno!-a strigat îndată Voronin, încît geamurile termopan s-au făcut țăndări din cauza armoniei glasului său de Buhenvald.

–Tu ce, vrei să-mi pierd tot electoratul cu tine? Eu nici la nuntă nu pot să mă arăt. Îți voi trimite banii prin Petrenco, care e plătit de tine să lovească în Lupu și Plahotniuc, dare eu cu Tasea nu mă arăt la căsătoria ta cu Angela mea…

O, ce amintiri plăcute am trăit cu ea.

–Ne nado, Volodea, i tak bolit serdțe ot plohoi pogodî, l-a rugat Taisia Mihailovna, cu lacrimi în ochi, pe ultimul mare conducător al proletariatului… miliardar de pe glob.

L-a rugat și, simțind că deja e prea mult pentru o biată inimă de femeie, a plecat, lăsîndu-i în liniște pe cei doi lideri politici de mucava.

–Iată, de fapt, cu ce problemă-am venit la Dvs, Vladimir Nicolaevici. Eu mă însor în post, că nu mai am timp la îndemînă, după asta următorul meu pas politic depinde numai și numai de Dvs. Timofti își dă demisia cînd îi spun lui Păduraru și eu sunt propus drept candidat la postul vacant de președinte al Republicii Antiromâne Moldova. Plahotniuc e contra, dar dacă am sprijinul DVS, al lui Mișin și-al lui Hadîrcovski voi fi ales cu 78 de voturi.

Minimum!!!

Tocmai de asta mă însor cu Angela.

Ea mi-a spus că v-a fost dulce amantă vreme de 8 ani.

Mie–din decembrie 2009 pînă în 2013, cînd iată că din amantă ar putea prelua statutul de primă doamnă a Republicii Antiromâne Moldova.

Numai de Dvs depinde acest cadou pe care i-l puteți face și ei, și mie, dle… președinte.

Apropo, Angela v-a transmis pupici și un cîntec pe stick.

“Mai vino seara pe la noi, Volodea dragă” vă mai spune ceva?

… Aici Voronin, înduioșat de amintiri, a mai turnat cîte-o cinzeacă și l-a sărutat pe Filat.

Într-un loc.

Filat era în delir.

Apoi a tras votca în piept și a continuat.

–Eu-președinte, Angela-prima doamnă și Dvs, Vladimir Nicolaevici,–primul domn al Moldovei.

–Domnitor, l-a corectat pe loc Voronin.

–Cum porunciți, a zis imediat Filat.

–Merci frumos, dar dacă-mi conving ortacii alegeri anticipate vor fi cînd vrem noi?-l-a luat prin surprindere Voronin, tatăl spiritual al lui Vova Hoțu, alias Filat.

–Off cause, n-a întîrziat nici pe-o clipă răspunsul fiului risipitor al planetei.

–Mda, Vlad, văd că te-ai gîndit bine pînă te-ai însurat cu Angela. Ea o să fie persoana noastră comună de încredere, sterjeniul…

–-Liantul, adică…

–-Da, da, cimentul care va consolida relația noastră pe mai departe. Să turbe Plahotniuc de ciudă !

–-Să!!! , a urlat de bucurie Filat și a turnat altă cinzeacă-n pahare.

După ce-au ciocnit contra lui Plahotniuc, Voronin a continuat:

––Angela mi-a fost fidelă 8 ani, 3 săptămîni și 3 zile, de ți-ar fi și ție măcar pe-atîRta. Că te-ai căsătorit cu ea din interes–- e clar și pentru Ioniță. Sînt de-acord ca ea să fie ca o punte între noi, care să unească atunci cînd e nevoie PLDM-ul cu PCRM-ul.

–-E stringentă nevoie, a sărit în picioare ca ars Filat.

Și văzînd că sticla e goală, iar Taisia Mihailovna venise deja de la piață și-a luat respectuos: “La revedere”, a pupat dreapta lui Voronin, s-a-nclinat cu pioșenie și dus a fost într-acolo de unde venise.

Trecu o zi, trecură două, dînsul, beat fiind, din criminal și mare corupt demis de Parlament și Curtea Constituțională, a devenit…Cavaler al Ordinului Republicii, tot beat s-a însurat în post și în mare taină, iar fiindcă deputatul Agache n-a dorit să-l cunune i-a fost naș de nevoie …sora sa, apoi, tot beat fiind, a declarat, cu de la sine bahică putere, că PCRM-ul e mort, cu Voronin cu tot, și că urmașii homosexualului Lenin la alegerile parlamentare din 30 noiembrie 2014 nu vor trece pragul electoral, fiindcă în viitorul legislativ Moldova va fi reprezentată de-un singur partid: PLDM!

http://www.inprofunzime.md/stiri/politic/filat-in-noul-parlament-nu-va-exista-formatiunea-partidului-comunistilor.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+inprofunzime+%28In+Profunzime+-+Toate+Stirile%29

Acum Vedeți de ce alcoolul e contraindicat pentru boschetarii politici de mîine???

SURSA: TRAIAN VASILCĂU VoxPublika

You may also like

Comments are closed.

By