O femeie din Chişinău este anunţată în căutare pentru a fi trimisă după gratii

puscarie_rtv_54956000

O locuitoare a capitalei a fost condamnată la detenţie pentru comiterea escrocheriei în proporţii deosebit de mari şi furt.

Potrivit Procuraturii sectorului Ciocana, în perioada 2008 – 2009, femeia, invocând faptul că este însărcinată şi are nevoie de spaţiu locativ, a obţinut de la concubinul său 48 de mii de lei, iar ulterior, pentru a avorta a mai obţinut aproape 10 mii de lei. În continuare, escroaca, înşelându-şi concubinul precum că activează în cadrul unei bănci comerciale şi îl poate ajuta să obţină un credit, a primit de la victimă încă 96900 de lei pentru a procura cadouri directorului băncii.

Mai târziu, inculpata a reuşit să obţină de la bărbat încă 2500 de euro, inventând necesitatea unei intervenţii chirurgicale, deoarece al doilea copil geamăn cu care chipurile era însărcinată, a murit în urma unui accident rutier în care aceasta ar fi fost implicată.

În cadrul urmăririi penale, procurorii au mai stabilit că, în mai 2009, aflându-se la domiciliul victimei, inculpata, a sustras 45 de mii de lei, după care a dispărut. În total, în decurs de jumătate de an, femeia a obţinut prin escrocherie de la bărbat bani şi bunuri în valoare de peste 193 mii de lei.

Menţionăm că femeia, în vârstă de 41 de ani, s-a mai aflat în detenţie pentru săvârşirea unei alte escrocherii. În cadrul urmăririi penale procurorii au dispus efectuarea expertizei medicale care a arătat că aceasta era infertilă, iar toate problemele pe care inculpata le invoca nu erau decât invenţii pentru a obţine bani de la concubin.

Pentru acţiunile sale ilegale, inculpata, care acum este anunţată în căutare, a fost condamnată la 8 ani şi 6 luni de închisoare.

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By