Mesajul de felicitare al șefului Inspectoratului General al Poliției, Ion Bodrug, cu ocazia Zilei Poliției Naționale

mr._bodrug_news

Domnilor ofițeri și subofițeri, stimați veterani și angajați ai Poliției

Cu prilejul aniversării a XXIII-a de la formarea Poliției Republicii Moldova, Vă transmit, în numele Aparatului Inspectoratului General al Poliției și al meu personal, acum, la ceas de sărbătoare, cele mai bune gînduri, urări de bine și realizări importante în activitatea Dumneavoastră.

Pînă în prezent, parcursul Poliției Naționale a reprezentat o permanenţă acţiune în serviciul cetăţenilor, o abordare profesionistă şi cu bună credinţă a tuturor problemelor din sfera de competenţă.

Acum este momentul în care privim spre viitor cu încrederea că împreună vom face faţă provocărilor care ne aşteaptă, iar apropierea de viaţa comunităţii, cooperarea şi comunicarea cu cetăţenii în rezolvarea problemelor acestora, ne va atrage încrederea, respectul şi sprijinul cetăţenilor.

Activitatea noastră comună nu se reduce numai la cea de spectator, la ceea ce se petrece în jur, ea este şi trebuie sa fie cea a unor oameni de acţiune, curajoşi, hotărâţi, disciplinaţi, caracterizaţi prin simplitate şi modestie.

Vă mulţumesc pentru buna colaborare şi spiritul de echipă pe care-l manifestaţi cu fiecare ocazie în care atribuţiile de serviciu ne aduc în situaţia de a ne uni forţele în sprijinul cetăţenilor,pentru modul în care aţi înţeles să vă pregătiţi misiunile, pentru cooperare şi pentru profesionalismul cu care vă faceţi datoria.

Vă doresc un sincer și călduros La mulți ani!

You may also like

Comments are closed.

By