„Mama lui de KGB, arde-l-ar focul Siberiei!”

valeriu-munteanu

După ce s-au înţepat la emisiunea difuzată, aseară, la PRO TV, deputatul liberal, Valeriu Munteanu continuă să-i adreseze replici fostului membru PL, Ion Hadârcă. Astăzi, Munteanu a postat pe contul său de facebook un mesaj prin care îl învinuieşte pe liderul PLR că face jocul KGB-ului pînă acum.

„Aseară, fostul nostru coleg de partid, Ion Hadârcă, înregimentat de o habă de vreme în slujba indecentă a ghindei, a fost invitatul Lorenei Bogza, la InPROfunzime. Întrebat spre finalul emisiunii, de ce în 1991, în calitatea sa de prim vice președinte al Parlamentului, l-a eliberat pe Igor Smirnov din arest, Hadârcă a răspuns hotărât și fără echivoc: „Dacă nu-l eliberam pe Smirnov, trebuia să demisionez”. Istoria se repetă: și atunci și acum între demnitate și funcție, Hadârcă a ales funcția (bat-o vina)… mama lui de KGB, arde-l-ar focul Siberiei!”, se spune în postare.

Amintim că în cadrul emisiunii „În Profunzime”, la întrebarea cine se face vinovat de eliberarea liderului de la Tiraspol, preşedintele PLR a răspuns că decizia a luat-o preşedintele de atunci, Mircea Snegur.  „Eu cu premierul Valeriu Muravschi trebuia să demisionăm sau să ne conformăm, dacă demisionam criza politică s-ar fi agravat și mai mult”, a spus Hadîrcă.

Totodată, în cadrul aceleaşi emisiuni, cei doi politicieni s-au contrazis în ce priveşte o eventuală unire dintre PL şi PLR. Hadârcă a declarat că este gata să negocieze, în schimb liberalul l-a acuzat că, împreună cu ceilalţi reformatori au desfiinţat Partidul Liberal făcîndu-şi interesele proprii.

moldova24.info

 

 

 

You may also like

Comments are closed.

By