Leancă l-a invitat pe Voronin la un ceai, la Guvern

leanca_parlament_gov

Invitaţia la un ceai a fost făcută de primul ministru, Iurie Leancă după ce comunistul Vladimir Voronin l-a întrebat dacă ştie cum se formează Produsul Intern Brut. În replică, premierul i-a spus că şedinţa de astăzi a Legislativului este axată pe discuţia privind integrarea europeană, iar despre PIB-ul naţional se poate discuta şi tete-a-tete.

„Dacă vreţi să vorbim despre PIB, vă aştept la guvern, să bem un ceai şi să vorbim despre formarea PIB-ului”, a spus Leancă.

Liderul comuniştilor nu a răspuns invitaţiei, ci a declarat doar că: „De aici se începe toată demagogia. Dacă primul ministru nu înţelege cum au loc aceste acţiuni, despre care activitate de mai departe poate fi vorba”, a spus Voronin.

Invitaţia a fost făcută în cadrul şedinţei Parlamentului, întrunit pentru a dezbate moţiunea de cenzură depusă de PCRM. Aceasta după ce în cadrul aceleaşi şedinţe, Iurie Leancă i-a propus lui Vladimir Voronin să participe la dezbateri publice, chiar şi la postul public de televiziune, privind „parcursul extern al ţării”.

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By