LEANCĂ despre sănătatea poliţiştilor

leanca

„Stimaţi angajaţi ai Poliţiei,

Cu ocazia sărbătorii Dumneavoastră profesionale – Ziua poliţiei, vă transmit cele mai sincere felicitări şi urări de sănătate, fericire şi realizări profesionale.

Marcată în ultima lună a anului, această sărbătoare este un bun prilej pentru a trece în revistă acţiunile desfăşurate în anul ce s-a scurs, pentru a analiza realizările, dar şi insuccesele în activitatea Ministerului Afacerilor Interne.

La începutul anului a fost pus în aplicare un cadru legislativ şi normativ nou, elaborat în conformitate cu standardele europene din domeniu şi bazat pe experienţa de peste două decenii a Poliţiei Republicii Moldova.

Reformele iniţiate în acest context au drept scop eficientizarea activităţii Poliţiei, consolidarea imaginii şi statutului poliţistului în societate, colaborarea mai strînsă a Poliţiei cu populaţia.

Desfăşurate în diferite domenii, reformele trebuie să contribuie în final la asigurarea ordinii publice şi securităţii cetăţenilor – obiective prioritare în activitatea Guvernului. De aceea, pentru reuşita reformelor propuse, mizăm şi în continuare pe nivelul înalt de organizare, atitudinea conştiincioasă faţă de atribuţiile de serviciu, spiritul de sacrificiu în îndeplinirea datoriei, de care aţi dat dovadă pe parcursul anilor.

Doresc tuturor angajaţilor Poliţiei, veteranilor şi cursanţilor bunăstare, prosperitate şi succese în activitate.”

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By