12 C
Chișinău
Saturday, April 17, 2021

TRAIAN VASILCĂU: La Chișinău e pe cale de constituire Partidul Liberal Democrat Reformator(PLDR) (BLOG)

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

La 24 decembrie, în seara de Crăciun, la Chișinău a avut prima ședință a Grupului de inițiativă pentru constituirea Partidului Liberal DemocratReformator(PLDR).

Din grup fac parte 18 ex-membri ai Partidului Liberal Democrat din Moldova(PLDM), care au părăsit formațiunea social-politică aflată din 2009 la guvernare, datorită cultului personUlității și atitudinii nedemocratice caracteristice președintelui de partid VladImir Vasile Filat.

Grupul de inițiativă a fost abilitat cu pregătirea Congresului Partidului, unde vor fi prezentate spre discutare și aprobare simbolistica, imnul, statutul și programul Partidului Liberal Democrat Reformator.

Tot la Congres urmează să fie ales președintele și copreședinții partidului.

pldrrr

În cel mai apropiat timp urmează să adere la acest partid actuali miniștri, vice-miniștri, deputați, consilieri municipali, raionali, primari, președinți de raioane, șefi de agenție, inclusiv domnii Godea, Tănase, Nagacevschi, Vieru, Călin, Șleahtițki, Sandulachi, Negruța, Ghelici, Grecu, Ciobanu(Gh.), Streleț, Agache, Butmalai, Sturza, Stati(tatăl, fiul și fiica), Palihovici(el și ea), Gherman, Ciubașenko, Vicol, Furdui, Ioniță și alte nume importante, pe nedrept neglijate de președintele-dictator de partid Filat.

Pentru documentare puteți accesa adresa: https://www.facebook.com/groups/600341303354863/600350356687291/?notif_t=group_comment_reply.

Cu alte informații vom reveni.

sursa: Traian Vasilcău, VoxPublika

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img