Ghinion pentru un şofer // A rămas fără marfă după ce a fost oprit regulamentar de poliţişti

marfa

Şoferul în vîrstă de 37 ani care se afla la volanul unui Mercedes,  a fost oprit pentru verificare regulamentară de poliţişti în apropierea satului Chetrosu, r-nul Anenii Noi. În urma unui control, Ofiţerii Echipelor Mobile Sector Centru a Serviciului Vamal au găsit un lot de marfă de larg consum (produse cosmetice, de parfumerie, haine etc.) cumpărate de la Piaţa km 7 din Odessa. Marfa urma să fie realizată în  pieţele din mun. Chişinău.

Conducătorul auto nu a putut prezenta careva acte de însoţire. Marfa depistată era dosită în portbagajul unităţii de transport, precum şi în salonul acesteia. Valoarea mărfii depășește suma de 60 mii lei.

marfa2  marfa4

Potrivit poliţiei, conducătorul auto nu este la prima încercare de fraudare a legislaţiei vamale, anterior acesta săvîrşind o acţiune asemănătoare, aflîndu-se la volanul unui mijloc de transport de model „Opel Monterey”.

Cazul urmează a fi cercetat sub aspect penal, conform art. 249 – Eschivarea de la achitarea plăţilor vamale, Cod Penal al Republicii Moldova.

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By