De ce a venit Sturza la Congresul PLR? Va fi sau nu preşedinte?

sturza plr

Invitat la emisiunea „ÎnProfunzime” de la PROTV, liderul Partidului Liberal Reformator a calificat prezenţa lui Ion Sturza la Congresul de Constituire al PLR ca un gest de solidaritate. Ion Hadîrcă a menţionat că fostul premier a participat doar în calitate de invitat, dar şi din convingerile acestuia de reformator.

„Sturza a venit cu un mesaj prin care a apreciat pasul celor şapte deputaţi care au părăsit PL. Când i-am dat invitaţia, i-am spus că şi el este un reformator”, a declarat liderul PLR.

Cât priveşte revenirea lui Ion Sturza în politică, preşedintele PLR a declarat că nu au discutat despre acest subiect şi nici nu ştie cu exactitate dacă acesta îşi doreşte să facă parte din echipa reformatorilor sau chiar să preia conducerea partidului. Participarea la Congres, afirmă liberal-reformatorul, este un prim pas în acest sens.

„Dacă dumnealui va accepta va determina doar Congresul partidului. Discuţiile au vizat doar participarea dumnealui la Congres. Ar trebui să avem discuţii suplimentare cum vrea dumnealui să revină în politica din RM.”, a spus Hadîrcă.

moldova24.info

 

 

 

 

You may also like

Comments are closed.

By