CAMPANIE FĂRĂ PRECEDENT: Voronin acuzat de minciună! (FOTO, VIDEO)

20131224113930

Potrivit portalului de ştiri Unimedia, astăzi, mai mulți locuitori ai Capitalei au găsit în cutiile poștale un pliant publicat în limba română și rusă cu titlul: „Când este Vladimir Voronin sincer cu noi?”, notează UNIMEDIA.

În această broșură sunt citate 7 declarații făcute anterior de către liderul PCRM, Vladimir Voronin, prin care ultimul se pronunță pentru Integrarea Europeană.

20131224113930

Totodată şi pe youtube.com a apărut un filmuleţ la aceeaşi temă, care a acumulat deja sute de vizualizări. În filmuleţ sunt utilizate diferite interviuri ale lui Vladimir Voronin de la posturi TV, inclusiv de la EuroNews. Astfel, autorii vor să demonstreze că, deşi în unele declaraţii acesta se arată pro-european convins, militează de fapt pentru deturnarea cursului european al ţării.

Deocamdată nu este clar cine este autorul acestei campanii, care este promovată activ şi pe sit-ul de socializare facebook.com, cert este un singur lucru – scopul este demonstrarea faptului că Vladimir Voronin minte electoratul în permanenţă.

Moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By