BĂTAIE ÎN PARLAMENT: Comuniştii au provocat altercaţii în Legislativ

bataie

Şedinţa de astăzi a Parlamentului, care este şi ultima din acest an, a fost marcată de o bătaie provocată de replicile necenzurate lansate în adresa lui Marian Lupu de către Grigore Petrenco şi alţi deputaţi din PCRM. Preşedintele PD s-a apropiat de Petrenco şi a încercat să-l îmbrăţişeze prieteneşte, moment în care i-a spus că bărbaţii adevăraţi nu procedează în asemenea hal. În acest moment, Grigore Petrnco l-a împins pe Lupu şi a încercat să-l lovească în figură, fiind ajutat, deja, şi de alţi comunişti care i-au venit în ajutor. Printre aceştia se numără Mark Tcaciuk şi bătăuşul Iurie Muntean.

Nici marian Lupu nu a rămas în faţa atacatorilor de unul singur, pentru că mai mulţi deputaţi din PD şi PLDM i-au sărit în apărare. În timp ce deputaţii se îmbrânceau, preşedintele Parlamentului, Igor Corman a încercat să-i calmeze de la microfon, amintindu-le de faptul că e ajunul Crăciunului.

Marian Lupu: “Au fost atacuri la colegii si colegele noastre, iar eu am dat riposta la microfon. Cred că această ripostă nu le-a plăcut, şi cât mergeam spre locul meu în sală am fost injurat de către Grigore Petrenco care mi-a aruncat mai multe replici licenţioase ca să mă provoace. Eu am venit la el si i-am spus că pentru orice cuvânt trebuie să răspunzi şi l-am îmbrăţişat aproape părinteşte, el a sărit la bătaie. Se vede că nu este bărbăt şi nu procedează ca un bărbat.”

Şedinţa a fost reluată după ce spiritele s-au calmat, iar la momentul de faţă, deputaţii au intrat în pauză.
moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By