Analiști: Comuniștii au dat-o profund în bară cu ultima moțiune de cenzurura impotriva Guvernului

voronin 2

Comuniştii au dat-o profund în bară cu ultima moţiune de cenzură împotriva Guvernului Leancă.”Cu a treia moţiune au dat-o profund în bară. Probabil s-au uitat la ultimele sondaje. Este mult prea dificil să demonstrezi că vectorul extern al Republicii Moldova este unul greşit. Dacă vor mai urma astfel de moţiuni, atunci comuniştii nu vor obţine rezultatele scontate”, a declarat politologul Alexandru Cauia, în cadrul emisiunii Fabrika de la Publika TV.

În același context, analistul politic Anatol Ţăranu susţine că prin aceste acţiuni PCRM are doar de pierdut. „Abordarea asta frontală a comuniştilor îi defavorizează enorm. Venind cu moţiuni crează nervozitate în activitatea Parlamentului. Comuniştii au doar de pierdut, fiindcă oamenii văd că aceştia folosesc instrumentul parlamentar în interesul îngust de partid”, a menţionat Ţăranu.Totodată, Țăranu a adaugat că după căderea moţiunii s-a simţit o demobilizare a susţinătorilor PCRM.

„Revoluţia de catifea a eşuat şi este o catastrofă pentru comunişti. Să mergi contra UE este ca şi cum ai merge împotriva unui tsunami, iar ei au nimerit în el. Astăzi au avut nişte apariţii dezastruoase. Ei lucrează împotriva propriei popularităţi”, a subliniat analistul.

Sursa: moldova.org

You may also like

Comments are closed.

By