VORONIN CĂTRE PUBLIKA TV // O să aveţi probleme în mod democratic, civilizat, cesno

voronin 2

Preşedintele PCRM a ameninţat, astăzi, postul de televiziune PUBLIKA cu răfuiala. În cadrul unei conferinţe de presă, Vladimir Voronin s-a arătat indignat de faptul că Publika distorsionează informaţiile şi a acuzat jurnaliştii că relatează minciuni, în special despre Partidul Comunist. Liderul PCRM a ameninţat că va bloca activitatea postului TV

„Voi sunteţi un canal cumpărat de mafioţi. Pînă s-a făcut târgul şi bazarul ista cu voi, cine v-a cumpărat şi sub cine sunteţi voi culcaţi acuma, aveam o deosebită plăcere când mă invita la Publika la emisiuni. Pe cuvânt de cinste, cu o deosebită plăcere. Acuma noi o să vă blocăm din toate părţile, o să aveţi probleme, în mod democratic, civilizat, cesno, o să fiţi blocaţi extraordinar, noi cu forţele noastre, cu tineretul nostru. Mai ales dacă o să vă scăpaţi cu vorba deseară şi o să spuneţi minciuni iarăşi despre comunişti, ap să ştiţi c-o să aveţi probleme foarte serioase, dacă voi nu vreţi să fiţi cinstiţi, dacă pe voi v-o cumpărat. Ştiu totul ce se face acolo la voi, de unde vin directivele, de unde vin comenzile, de unde vin instrucţiunile şi pe cine arătaţi. Voi luptaţi pentru liberate, voi jurnaliştii? Care politicieni vă stimează? Nimeni nu-şi permite aşa ca Publika. Eraţi oameni normali. Nu mă interesează cine-i nacialnik, da aşa televiziune mult timp n-o să supravieţuiască. Asta nu înseamnă c-o să venim acolo şi-o să vă facem probleme, voi singuri, în fiecare zi, cu hârleţul, cu lopata vă săpaţi groapă”, a declarat Vladimir Voronin.

Amintim că recent, în cadrul şedinţei Parlamentului, deputatul PCRM Iurie Muntean a ameninţat reporterul Publika TV că nu va mai activa în presă pe motiv că nu a relatat aşa cum trebuie evenimentele din timpul şedinţei.

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By