VIDEO // Un grup de traficanţi de droguri a fost anihilat

hero

Gruparea compusă din șapte persoane, cu vîrste cuprinse între 21 și 30 de ani, locuitori ai capitalei, a fost destructurată de către angajaţii Inspectoratului Național de Investigații.

După trei luni de documentare și verificare a informației, cu efectuarea achizițiilor de control, ofițerii INI în conlucrare cu BPDS „Fulger”și Procuratura municipiului Chișinău au discins concometent la domiciliile membrilor grupului, reținînd, zilele trecute, capul și membrii grupării. Tinerii nu se află la prima abatere de lege, toți fiind anterior judecați pentru infracțiuni similare.

În cadrul percheziţiilor efectuate de la domiciliul suspecților au fost ridicate peste 31 de pastile „Tramadol”,utilaj și obiecte pentru cîntărirea și împachetarea drogurilor, bani, telefoane mobile și 50 gr. de heroină.

La moment, bănuiţii se află în arestul poliției pentru 20 de zile și sunt cercetaţi penal în baza art. 217/1 alin. 4 Cod Penal RM. Dacă vor fi găsiţi vinovaţi de „Circulaţia ilegală a substanţelor narcotice, psihotrope sau a analoagelor lor în scop de înstrăinare”, aceştia riscă privaţiune de libertate de la 7 la 15 ani.

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By