Ucigaşii taximetristei omorâtă anul trecut vor face puşcărie

taxi

Ucigaşii, un bărbat şi o femeie, care în vara anului trecut au omorât o taximetristă, au fost condamnaţi la ani grei de închisoare. Anunţul a fost făcut de Procuratura raionului Ialoveni.

Instanţa a stabilit că bărbatul, de 33 de ani, va face 25 de ani puşcărie pentru comiterea omorului intenţionat, tâlhăriei, răpirea mijlocului de transport şi tentativă de distrugere intenţionată a bunurilor. Femeia care i-a fost complice va petrece următorii 15 ani după gratii. Totodată, inculpaţii vor trebui să achite rudelor victimei 190 mii de lei drept prejudiciu moral şi material cauzat.

Amintim că tragedia a avut loc în iunie 2012. Atunci o femeie taximetrist a fost găsită moartă într-o plantaţie de viţă – de – vie din apropierea oraşului Ialoveni. Potrivit actului de învinuire, un bărbat şi o femeie au comandat o călătorie în or. Comrat, însă pe drum au atacat taximetrista cu un cuţit de bucătărie, victima decedând pe loc. Inculpaţii au pus cadavrul în portbagajul automobilului, după care l-au aruncat în apropiere de satul Pojoreni, raionul Ialoveni. Aceştia au sustras din automobil două telefoane mobile, un Ipod şi bani în sumă de 3 mii de lei. Pentru a ascunde urmele crimei, inculpaţii au incendiat automobilul şi au părăsit locul infracţiunii.

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By