SCANDAL ÎN PARLAMENT// VORONIN: Saharneanu a fost KGB-ist! Porecla lui era Calypso!

voronin

După ce liberalul Valeriu Munteanu a declarat în cadrul şedinţei Parlamentului că nu e correct că Al Doilea Război Mondial să fie numit Război pentru apărarea patriei, lui Voronin i-a sărit ţandra.

“Da cine sunteti voi sa numiti asa cum vreti sa numiti voi. Neamuri române ce sânteti. Asta este istorie. Tre să reieşiti din istorie nu din imaginaţia voastra bolnavă. Au murit 50 de milioane de oameni acolo! Voi care distrugeti tot în ţara asta, de 20 de ani.  Cu Leancă al vostru care nu vrea sa fie secera şi ciocanul pe medalii. O sa fie secera şi ciocanul pe alt loc! Şi a lui Leancă şi a altora. Nu mai fiţi aşa de deşpeti.!”

La rândul său, reformatorul Valeriu Saharneanu a venit cu o replică.

Vreau să-l rog pe comunistul Voronin să se abţină de declaratii xenophobe. Ştiu psihopatia lui legată de românism, dar trebuie să ştie că este un descendent şi el al românilor, iar acum el este om bolnav şi rătăcit.

După această replică, Voronin s-a dezlănţuit, acuzândul pe Saharneanu de colaboraţionism.

“Saharneanu, tu toată viaţa de cand te-ai nascut din roddom ai fost trădător. Porecla ta de agent KGB este Calypso. Dacă vrei, iti demonstrăm şi dosarele pe câti dintre colegii de românism şi pe alţii acei pe care îi-ai bagat la timpul tau la dubală: Calypso, linişteştete şi du-te!

Nici comunistul Iurie Munteanu nu a ezitat să-l atace pe Saharneanu:

“Atunci când pretenţiile vin de la un alcooloc, donoscic, scriitoraş decăzut, nu trebuie sa i se dea cuvântul. Saharneanu, mergi acasă!

Reformatorul a declarat la rândul său că îi va acţiona în judecată pe comunişti, care ar fi născocit toate aceste acuzaţii.

Moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By