REZERVAT // Piaţa Marii Adunări Naţionale aparţine PLDM-ului

filat voronin

Preşedintele PLDM a îndemnat comuniştii să-şi asume responsabilitatea pentru acţiunea ilegală preconizată pentru 23 noiembrie în PMAN. Vlad Filat a dat asigurări că Piaţa a fost rezervată cu mult înaintea PCRM-ului şi a ţinut să amintească opoziţiei că, pentru a organiza anumite manifestaţii, este nevoie de autorizaţia primăriei.

„Cu mult timp am avut acea cerere de rezervare a Pieţei. Avem autorizaţie ca pe 23 noiembrie să organizăm în PMAN o acţiune. Ei (comuniştii) ar trebui să comenteze ce vor să facă. Trebuie să autorizeze o acţiune. Personal Voronin trebuie să-şi asume responsabilitatea pentru că cheamă oamenii la o acţiune ilegală şi să poarte responsabilitatea vizavi de cele ce urmează să se întâmple în urma unor acţiuni ilegale. Să nu creadă că organele statului vor sta fără să întreprindă nimic”

Vlad Filat a mai adăugat că  PCRM este obligat să activeze într-un cadru legal şi a recomandat comuniştilor să fie atenţi la acţiunile lor.

Menţionăm că opoziţia comunistă intenţionează să iasă în centrul capitalei pentru a manifesta împotriva actualei guvernări. Cât priveşte acţiunile PLDM-ului, acestea vor fi organizate pentru a „oferi posibilitatea şi tinerilor să se exprime vizavi de direcţia RM, având în vedere şi săptămâna studentului”, potrivit lui Vlad Filat.

Declaraţiile au fost făcute în cadrul emisiunii Puterea a Patra de la postul de televiziune N4.

foto: actualităţi.md

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By