Reţinuţi în FLAGRANT ÎN PLINĂ STRADĂ pentru şantaj (VIDEO)

SANTAJ

Oamenii legii au reținut în flagrant, doi bărbați, în vîrstă de 39 şi 46 de ani, în fața unui magazin din capitală, după ce au estorcat şi primit de la un bărbat, 5 000 dolari SUA. În momentul reținerii, suspecții au încercat să se fugă de la locul infracţiunii iar pentru reţinerea lor au fost implicate echipajele mobile ale Inspectoratului Naţional de Patrulare.

Suspecții, fac partea dintr-o grupare criminală, originari din Azerbaidjan și Turcia și se ocupau cu comiterea şantajurilor, răpirilor de persoane şi escrocheriilor.

În timpul percheziţiei corporale asupra suspecților, ofițerii INI au depistat, suma de bani primiți de la victima, un pistol cu permis de port armă.

Potrivit informaţiilor oferite de poliţie, la 7 octombrie, curent, membrii grupării, au răpit din subterana unui Centrului Comercial din capitală pe un cetăţean de origine turcă, în vîrstă de 55 de ani. Fiind ameninţat cu un pistol, a fost dus într-un apartament din regiunea străzii Munceşti, maltratat şi ameninţat cu moartea, a fost forţat să semneze o recipisă conform căreia urmează să transmită suma de 25 000 dolari SUA. Ulterior, i-au fost luat paşapoartul şi automobilul de model „BMW”, inclusiv documentele pentru automobil. După ce a fost sechestrat timp de două zile în diferite locuinţe din regiunea străzii Munceşti, acesta a fost eliberat.

La scurt timp, forțele de ordine au identificat și reţinut încă trei membri ai grupării date, cu vîrsta de 35, 48, și respectiv 54, fiind reținuți pentru 72 de ore.

SURSA: POLIŢIE.GOV.MD

You may also like

Comments are closed.

By