Reţinut de poliţie pentru asasinarea partenerului de afaceri

2013-11-08-4564_0

Infracțiunea a avut loc în seara zilei de 31 octombrie, curent, în jurul orei 18:00, in aproprierea satului Carbalia, raionul Taraclia. Victima, un bărbat de 31 de ani a fost împușcat și îngropat în cîmp, în urma unui conflict cu un partener de afaceri.

În ziua de 3 noiembrie, la Inspectoratul de poliție din Taraclia s-a adresat  soția victimei, de 21 de ani, locuitoare a oraşului Taraclia, declarînd că în ziua de 31 octombrie, soţul a plecat la serviciu şi nu s-a mai întors, iar automobilul său de model Mazda a fost depistat abandonat de către niște locuitori pe una dintre străzile orașului Taraclia.

În urma unui șir de investigații efectuate de ofițerii Inspectoratului Național de Investigații, în conlucrare cu angajații Inspectoratului de poliție din Taraclia, la 8 noiembrie, au identificat și reținut suspectul de 26 de ani, locuitor al orașului Taraclia. Aceștia colaborau de aproximativ 5 ani, avînd o datorie de bani, suspectul l-ar fi împușcat pe partener cu un pistol deținut ilegal, după care l-a îngropat.

Înterogat de poliție, suspectul și-a recunoscut vina. În acest caz a fost inițiată o cauză penală în baza art. 145 al.1 Cod Penal al RM. Conform legislației, persoanele culpabile de omor intenționat, riscă privațiune de libertate de pînă la 15 ani.

12 noiembrie 2013

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By