POLIŢIŞTII au depistat un lot de marijuana în valoare de 10 000 USD (VIDEO)

marijuana

Ofiţerii de investigaţii ai IP Ciocana al Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău au depistat marihuană în cantităţi deosebit de mari, în gospodăria unui bărbat din raionul Drochia. Bărbatul în vârstă de 46 ani a nimerit în vizorul poliţiştilor după ce au fost obţinute informaţii ce demonstrau că individul intenţiona să realizeze pe “piaţa neagră” doi saci cu marijuana.

În urma percheziţiilor la domiciliul suspectului, ofiţerii de poliţie au sigilat şi ridicat mai multe sacoşe cu masă vegetală-fărămiţată, ascunse într-o construcţie auxiliară din curtea casei. Dacă drogurile ajungeau să fie vândute, atunci bărbatul obţinea un profit de peste 120 000 lei.

În prezent sunt investigate toate circumstanţele referitor la originea şi provenienţa drogurilor precum şi implicarea altor persoane în acest caz.

Pe marginea cazului dat a fost dispusă iniţierea unui proces penal pentru circulaţia ilegală a substanţelor narcotice.Conform legislaţiei penale în vigoare, persoanele implicate în acest caz riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 7 până la 15 ani.

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By