„PLUGARUL” A ÎNCERCAT SĂ FUGĂ. 218 400 țigarete au fost depistate pe malul Prutului FOTO

contrabas

În cadrul unei operaţiunii comune a poliţiştilor români şi cei moldoveni, a fost depistată o barcă gonflabilă şi 26 de saci din polimer, ticsiţi cu 10.920 pachete cu ţigări de marcă „Plugarul”. În momentul depistării nu a fost reţinută nicio persoană, în acest sens fiind create filtre în locurile posibile de ieşire din zona de frontieră.

Într-un final, în fâșia forestieră aflată în proximitatea hotarului, a fost observată o persoană, care la somațiile verbale ale polițiștilor de frontieră care a încercat să fugă, fapt pentru care au fost efectuate trei focuri din arma din dotare în plan vertical.

Verificările preliminare au stabilit că tânărul reţinut este cetăţean moldovean în vârstă de 23 de ani, domiciliat în satul Năvârneţ, raionul Făleşti. Acesta a recunoscut că ţigările şi barca gonflabilă, depistate anterior pe malul râului Prut, îi aparţin şi au fost aduse de el pe parcursul zilei cu o căruţă. La fel, nu departe de locul reţinerii persoanei a fost depistată și o bobină cu aţă de nailon.

La moment se efectuează investigaţii, pentru identificarea eventualilor complici

3î 1 2
moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By