PD va explica oamenilor pe degete ce înseamnă Europa

publi

Începând de astăzi, Partidul Democrat lansează o campanie naţională de informare, sub genericul „Respect pentru oamenii Moldovei”. Campania se va desfăşura pe întreg teritoriul ţării şi va dura până la sfârşitul lunii noiembrie atunci când va avea loc summitul de la Vilnius. Potrivit lui Marian Lupu, echipele din cadrul Partidului Democrat vor explica oamenilor în detalii ce înseamnă Uniunea Europeană şi de ce Moldova trebuie să facă parte din această comunitate.

„Este o campanie socială de informare. Începând cu ziua de mîine, PD va amplasa corturi în capitală şi în ţară unde oamenii vor putea lăsa mesajele lor. Acestea vor fi transmise liderilor europeni de către delegaţia care va merge la Summit-ul parteneriatului estic de la Vilnius. PD doreşte ca aceste săptămâni să fie o perioadă de solidaritate naţională ca să subliniem lucrurile care ne unesc. Vom avea o lună a uşilor deschise la toate sediile partidului”, a declarat Marian Lupu în cadrul unui briefing de presă.

Totodată, liderul PD a menţionat că în acest scop toţi membrii partidului vor merge mai des în raioane pentru a explica cetăţenilor că Uniunea Europeană este unica şansă de dezvoltare a RM şi ce înseamnă aplicarea standardelor europene la noi.

„PD este un susţinător activ al parcursului european, UE reprezentând modelul cel mai reuşit în ce priveşte sistemul de pensionare, protecţie socială, ocrotirea sănătăţii. Ne-am stabilit ca obiectiv să popularizăm ideea de integrare europeană şi să mulţumim cetăţenilor pentru efortul depus în vederea apropierii ţării la UE”, a adăugat liderul PD.

foto: publika.md

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By