PD: Formuzal a intrat prematur în campania electorală, împreună cu PCRM

PD-e1348070205440

Serviciul de presă al Partidului Democrat a emis un comunicat de presă, drept reacţie la declaraţiile de astăzi ale Başcanului Găgăuziei, Mihail Formuzal, care i-a cerut liderului PD, Marian Lupu, să demisioneze:

„Constatăm ca domnul Mihail Formuzal a intrat prematur în campanie electorala, împreună cu noii săi aliați politici din PCRM. Probabil, speriat de sprijinul tot mai mic pe care îl are din partea populației, a ales o cale lipsita de bărbăție politica pentru a-și justifica eşecurile.

Pretențiile formulate astăzi la adresa Partidului Democrat îl descalifica pe domnul Formuzal ca om politic și îl arata opiniei publice ca fiind un om obsedat de funcție, disperat sa nu-și piardă privilegiile.

Ne exprimăm speranța că declarațiile fanteziste lansate astăzi de başcanul Găgăuziei sunt doar o răbufnire emoțională și nu reprezintă executarea unor comenzi primite din exterior.

Îi recomandăm domnului Formuzal să depășească panica în care se află și să revină la realitate, la problemele reale ale oamenilor care trăiesc în Găgăuzia, să accepte cu resemnare faptul că astăzi populația îl sancționează pentru nerealizările din mandatul său și să nu-şi mai ascundă ineficienţa în spatele unor atacuri la adresa unor partide politice.”

Moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By