Patru șoferi cercetaţi pentru prezentarea actelor false

TIR

Potrivit poliţiei de frontieră, primele două rețineri au avut loc în punctul de trecere Tudora. Pentru o semiremorcă de model SCHMITZ și un autocamion MAN șoferii au prezentat la controlul de frontieră certificatele de înmatriculare falsificate. Mai mult, în urma celor descoperite, conducătorul semiremorcii a prezentat, adițional, cel de-al doilea certificat de înmatriculare provizoriu de tip vechi în care, la fel, au fost depistaţi indici de falsificare, și anume, ştergerea mecanică a datelor în rubrica masa proprie a semiremorcii.
În celelalte cazuri, poliţiştii de frontieră au reţinut şoferii pentru faptul că exploatau autovehicule, un Mercedes și un Ford Tranzit, reutilate fără acordul legal al organelor competente. Cazurile au fost înregistrate în punctele de trecere Basarabeasca și Criva. La moment, au loc cercetări pentru a fi luate măsurile legale.

În primele 10 luni ale anului curent, polițiștii de frontieră au depistat și reținut 221 unități de transport cu acte false și străine și alte 116 reutilate, prin suplimentarea numărului de locuri pentru pasageri, informează serviciuul de presă al Poliţiei de Frontieră.

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By