Marian Lupu // NU VOM AVEA UNIRE CU ROMÂNIA NICIODATĂ

marian-lupu-t34

Preşedintele PD, Marian Lupu a declarat pentru presă precum că ţara noastră nu se va uni niciodată cu România. Declaraţia a fost făcută la Vilnius, Lituania, cu ocazia summitului Parteneriatului Estic al Uniunii Europene.

“Niciodată! Moldovenii au identitatea lor, după aproape 23 de ani de independenţă, sondajele arată că 80% se consideră moldoveni”, a spus Lupu.

În acelaşi timp, potrivit Hotnews.ro, fostul prim-ministru, Vlad Filat consideră că recenta declaraţie făcută de Traian Basescu, potrivit căreia următorul proiect naţional al României trebuie să fie unirea cu Moldova, îi ajută pe ruşi şi pe comuniştii din R. Moldova. Filat a declarat pentru reporterul Hotnews.ro, la Vilnius, că „noi urmărim că prin acest proces de integrare europeană să avem un stat suveran, independent, puternic, care să fie într-o perspectivă nu foarte îndepărtată membru al UE”.  Preşedintele român, Traian Băsescu a declarat la mijlocul săptămânii că următorul mare proiect politic pentru Romania este unirea cu Republica Moldova.

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By