PDM va fi principala forţă politică după următoarele alegeri, Igor Corman

î

foto: ipn.md

După următoarele alegeri parlamentare ordinare, Partidul Democrat va deveni principala forţă politică în Republica Moldova. Cu acest mesaj a venit sâmbătă, 16 noiembrie, vicepreşedintele formaţiunii, Igor Corman, la reuniunea Organizaţiei municipale Chişinău a PDM, transmite IPN. „Vreau să constat că s-a schimbat faţa organizaţiei noastre din municipiul Chişinău. Un partid puternic, care are pretenţii serioase, trebuie să muncească mult în Chişinău. Comunicarea joacă un rol foarte important, mobilizează partidul şi ne ajută pe noi să luăm decizii corecte”, a menţionat Igor Corman.

Politicianul a reiterat importanţa Summitului Parteneriatului Estic de la Vilnius, de peste 2 săptămâni, la care Moldova urmează să parafeze Acordul de Asociere cu UE. Potrivit lui Igor Corman, rezultatele benefice nu vor fi simţite imediat de către cetăţeni, de aceea este nevoie ca membrii partidului să le explice oamenilor care va fi impactul de viitor. „Trebuie să avem dialog strâns cu cetăţenii. Înţeleg că ei astăzi doresc salarii mai mari, pensii mai mari, dar obligaţia noastră este să le explicăm că integrarea europeană este calea noastră. Nu putem să avem schimbări în ţară fără să avem aceste standarde europene”, a mai spus Igor Corman.

În contextul deciziei Comisiei Europene de a propune, imediat după Summitul de la Vilnius, ridicarea regimului de vize pentru moldoveni, Igor Corman a spus că anul următor va fi unul foarte important, în care fiecare membru al Partidului Democrat va trebui să muncească mult.

Preşedintele Organizaţiei municipale a PDM, Pavel Filip, vicepreşedinte PDM, a subliniat că este foarte important să existe o comunicare eficientă. „Sarcinile puse în faţa membrilor partidului trebuie să fie nu doar atinse, ci şi realizate de o manieră exemplară”, a insistat democratul. Pavel Filip a mai spus că în 2011, la alegerile locale PDM a înregistrat un rezultat prost. Astăzi însă, structura organizaţiei municipale este una puternică. „A fost foarte important pentru noi revizuirea organizaţiilor primare pentru că problema cea mai mare, care a şi generat rezultatul prost la alegeri, a constat în lipsa organizaţiilor primare eficiente. De aceea, a fost fundamental să fortificăm aceste organizaţii şi să le creăm acolo unde nu erau. Astăzi putem spune cu mândrie că avem 100% acoperire în municipiul Chişinău”, a conchis vicepreşedintele PDM.

În municipiul Chişinău sunt 262 de organizaţii primare a PDM

sursa: ipn.md

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By