GENERALUL FACEBOOK // Valeriu Munteanu îl ia peste picior pe Vitalie Marinuţă

munteanu

Deputatul liberal Valeriu Munteanu îl ia peste picior pe fostul său coleg de partid, Ministrul Apărării Vitalie Marinuţă. Acesta a postat pe reţeaua de socializare facebook.com un comentariu în care se întreabă dacă nu cumva statistica macabră, a multiplelor suicide în rândul ostașilor, este cauzată de faptul că Generalul petrece prea mult timp pe Facebook uitând de atribuţiile şi responsabilităţile sale nemijlocite.

Întrebare adresată ministrului Apărării, în cadrul examinării proiectului de hotărâre, privind trimiterea unui contingent de ostași în Kosovo:

– Dle Marinuță, presa v-a declarat cel mai funebru ministru al Apărării, de la Independență până în prezent, legând numele dumneavoastră de o statistică macabră, a multiplelor suicide în rândul ostașilor.
Nu credeți că această situație de-a dreptul lugubră este cauzată de atenția scăzută pe care o acordați activității dumneavoastră nemijlocite, în calitate de ministru, dând predilecție „manevrelor” pe care le faceți pe Facebook?
Nu credeți că pentru asigurarea succesului operațiunii din Balcani, ar trebui să vă gândiți atent la acest clasament sinistru?

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By