Fracţiunea PCRM din cadrul Consiliului Municipal a cerut o pauză până luni

cmc

Consiliul Municipal Chişinău (CMC), întrunit astăzi în şedinţă, a decis să ia o pauză pînă în după-amiaza zilei de luni, 2 decembrie. Pauza a fost solicitată de fracţiunea Partidului Comuniştilor din Republica Moldova, după mai bine de patru ore de la începutul şedinţei, comunică MOLDPRES.

Şedinţa a început cu aproximativ o oră mai tîrziu decît era programat. Consilierii au examinat mai multe proiecte de pe ordinea de zi, după care fracţiunea PCRM a solicitat o pauză. La revenirea în şedinţă liderul fracţiunii PCRM Boris Golovin a anunţat că fracţiunea pe care o conduce mai cere o pauză pînă luni, 2 decembrie, ora 14.00. Golovin nu a motivat solicitarea. Preşedintele fracţiunii PLDM din CMC şi preşedintele şedinţei Ghenadie Dumanschi a remarcat că fără consilierii comunişti nu este asigurat cvorumul şi şedinţa a fost întreruptă.

Pe ordinea de zi a şedinţei de astăzi a CMC au fost incluse peste 70 de chestiuni. Printre acestea se numără şi proiectul bugetului municipal pentru anul 2014, care însă nu a fost examinat de consilieri. Bugetul prevede venituri de 2,66 mlrd de lei şi cheltuieli de 2,8 mlrd de lei. Deficitul bugetar se preconizează a fi de circa 139 mln de lei.

sursa:moldpres.md

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By