Filat dă asigurări: Maia Sandu nu va fi demisă

jos maia sandu

Invitat în cadrul emisiunii „Puterea a 4” de la postul N4, liderul PLDM, Vlad Filat a făcut un apel către tineri la carte, îndemnându-i să se lase de proteste. Totodată, la întrebarea de ce nu-i solicită premierului Iurie Leancă demisia ministrului educaţiei, liberal-democratul a răspuns că aceasta nu este necesar.

„În primul rând, o să rog elevii să înveţe bine ca să acumuleze cunoştinţe, iar ulterior la examene cunoştinţele să se transforme în note. În al doilea rând, doamna ministru, Maia Sandu îşi face meseria, iar reforma va fi continuată şi implementată. Este una importantă şi responsabilă”, a declarat Vlad Filat.

Amintim că acum câteva zile, un grup de elevi a protestat în faţa guvernului cerând demisia ministrului Maia Sandu. Tinerii sunt nemulţumiţi de regulile stricte care vor fi impuse la susţinerea examenelor de bacalaureat 2014, dar şi pentru că le-au fost scurtate vacanţele. Măsurile de anul viitor la BAC prevăd ca pe lângă supravegherea video, elevii să fie supuşi şi unui control cu detectoare de metale.

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By