Deşi nu are autorizaţie pentru miting, PCRM intenţionează să umple astăzi PMAN cu oameni din teritorii

IPN PCRM

Deşi preşedintele PLDM, Vlad Filat declarase anterior, încadrul unei emisiuni televizate, de la postul de televiziune N4, că Piaţa Marii Adunări Naţionale este rezervată de PLDM pentru ziua de astăzi, PCRM nu se lasă bătut. În dimineaţa zilei de astăzi, din mai multe raioane ale ţării, au pornit coloane auto cu simpatizanţi ai PCRM.

Aceştia urmează să se întrunească în centrul capitalei la ora 11.30 unde vor participa la un miting de protest, pe care cei din PCRM îl anunţă de mare amploare şi l-au botezat „Поход на Кишинёв”

Potrivit portalului de ştiri al PCRM – OMEGA – marșul spre Chișinău este organizat la îndemnul celei mai mari formațiuni politice din Moldova – Partidul Comuniștilor în legătură cu politica antipopulară și antinațională a autorităților, care duce la pierderea suveranității Moldovei.

Cerințele de bază ale participanților Marșului spre Chișinău sunt demisia regimului de guvernare și organizarea alegerilor parlamentare anticipate. În ajunul Marșului, la Chișinău au venit peste 1200 de reprezentanți ai autorităților locale, care le-au înmânat Premierului și Președintelui țării proiecte de cereri de demisie a celor doi demnitari.

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By