De ce merge Chirtoacă la Vilnius

dorin_chirtoaca-observator

Potrivit unui comunicat de presă emis de Primăria municipiului Chişinău, Primarul Dorin Chirtoacă, va participa, în perioada 28 – 29 noiembrie 2013, la Summit-ul Parteneriatului Estic, care se va desfăşura la Vilnius, Lituania. Primarul Dorin Chirtoacă va participa la înaltul for la invitaţia Comitetului Regiunilor al Uniunii Europene.

La Summit-ul şefilor de stat şi de guvern de la Vilnius, Republica Moldova urmează să parafeze Acordul de Asociere cu Uniunea Europeană.

 

Amintim că datorită voinţei şi consecvenţei majorităţii locuitorilor municipiului Chişinău, începând cu anul 2007 Chişinăul a revenit pe calea democraţiei şi a integrării europene, pentru ca mai târziu, începând cu anul 2009, schimbarea democratică şi asumarea cursului european să aibă loc la nivelul întregii republici, se mai arată în comunicatul emis de primărie.

Cu această ocazie, Dorin Chirtoacă le mulţumeşte Comitetului Regiunilor Uniunii Europene de posibilitatea de a participa la Summit, echipei din cadrul Primăriei municipiului Chişinău, tuturor consilierilor de orientare democratică din Consiliul Municipal Chişinău, locuitorilor municipiului Chişinău pentru încredere, pentru toată munca şi eforturile depuse în vederea obţinerii acestui rezultat important pentru Republica Moldova.

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By