Comuniștii sunt dușmanii Republicii Moldova!

blog
Nu vă mai puneți întrebarea de ce în marșul comuniștilor de astăzi nu a fost văzut nici un drapel național, să vă fie clar un lucru, comuniștii nu manifestă nici un interes pentru acestă țară,pentru ei contează doar interesul personal.

Comuniștii au ieșit și au vorbit majoritatea într-o limbă străină, au defilat cu steagurile unui stat străin, cel al Rusiei și nu al Moldovei pe care vor din răsputeri să o conducă.Este timpul să conștientizăm că comuniștii reprezintă un pericol pentru societatea noastră, comuniștii sunt dușmani ai acestui neam și ei trebuie să fie învinși pînă la ultimul.

Mi-e milă de oamenii care au fost spălați pe creier și care au venit astăzi în PMAN, oameni nevinovați, oameni care au căzut în plasa unor mafioți,mafioți  care au distrus timp de opt ani Republica Moldova, mafioți care au instaurat niște metode grosolane prin care și-au construit palate, trebuie să recunosc că moștenitori ai acestor metode și scheme frauduloase le-au preluat partidele care Guvernează astăzi.

Să nu-ți iubești tricolorul, să nu-ți recunoști limba și trecutul istoric este o dovadă clară că acești indivizi sunt dușmanii poporului nostru. JOS COMUNIȘTII!

Sursa: Sergiu Vatamaniuc

You may also like

Comments are closed.

By