Comuniştii nu se dau bătuţi. JOS GUVERNUL MARIONETĂ

comunisti(1)

Partidul Comuniştilor insistă asupra demisiei executivului. PCRM cer de la guvernarea actuală ca până pe 21 noiembrie să fie demis cabinetul de miniştri a lui Iurie Leancă, prin depunerea benevolă a mandatului sau prin acordarea votului de neîncredere în Parlament.  De asemenea, comuniştii solicită ca după demisia Guvernului, în termenii stabiliţi de legislaţie, să fie anunţată organizarea alegerilor parlamentare anticipate. În punctul trei, PCRM cere să fie organizat un referendum republican privind aderarea RM la Uniunea Vamală, după alegerile parlamentare anticipate.

În cazul în care cerinţele înaintate nu vor fi satisfăcute, PCRM ameninţă că-şi va aduna susţinătorii în Chişinău „pentru a obţine în orice condiţii realizarea cerinţelor menţionate prin metode paşnice, în cadrul realizării drepturilor şi libertăţilor democratice”.

Potrivit declaraţiei, guvernul Leancă este o marionetă al aşa-numitei „Coaliţii pro europene”, creat de către clanurile oligarhice criminale care acţionează împotriva intereselor poporului moldovenesc şi care duce ţara spre o catastrofă iminentă. Tototdată, PCRM îşi asumă demascarea crimele regimului de guvernare.

„Demascările cu rezonanţă care au urmat după „vînătoarea regală” din Rezervaţia „Pădurea Domnească”, după căderea Guvernului Filat, demiterea preşedintelui Parlamentului M. Lupu şi a vicepreşedintelui V. Plahotniuc, în procesul de dezbatere în Parlament a două moţiuni de cenzură a Guvernului Leancă, mort din născare de către destrămata „Alianţă pentru Integrare Europeană”,  respinse în mod laş şi cu neruşinare de către regimul antipopular, au creat o bază de învinuire solidă pentru judecata poporului asupra grupării criminale, care a acaparat puterea în Republica Moldova”, se spune în declaraţia PCRM.

Totodată, comuniştii dau asigurări că Moldova este pe cale de dispariţie din cauza Acordului şi protocoalele secrete, pe care intenţionează să le semneze la Vilnus guvernul marionetă a „Coaliţiei pentru guvernare pro-europeană”. Partidul Comunist este convins că în urma summitului de la sfârşitul acestei luni, ţara noastră va intra în colaps economic, vom avea mai multe cazuri de hoţii şi violenţă din partea grupărilor oligarhice criminale.

„Acţiunile regimului criminal vor face din anul viitor – anul hoţiei banditeşti, anul creşterii galopante a preţurilor şi tarifelor; anul distrugerii agriculturii şi industriei, anul distrugerii complete a ceea ce a mai rămas din sfera socială; anul trecerii la regimul de vize cu Rusia şi statele din CSI; anul destrămării complete a ţării, anul dezicerii de teritoriile de pe malul stîng al Nistrului şi creării condiţiilor pentru anexarea de către România a „aşchiei basarabene” – a părţii din dreapta Nistrului fără Transnistria!”.

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By