COMUNIŞTII CHEAMĂ PUTEREA SĂ LASE ISTERIILE

voni

Partidul Comuniştilor  cheamă “trubadurii regimului” la calm şi îi îndeamnă să lase la o parte coşmarurile de noapte şi convulsiile. Discursul aparţine liderului PCRM cu ocazia celei de-a 96 aniversări de la Marea Revoluţie Socialistă din Octombrie 1917. Potrivit lui Vladimir Voronin, actuala guvernare a exagerat cu temerile precum că pe 7 noiembrie partidul său pregăteşte o revoluţie.

“Astăzi, 7 noiembrie, în ziua aniversării celor 96 de ani de la Marea Revoluţie Socialistă din Octombrie  1917, situaţia politică din Moldova a ajuns în centrul unei atenţii politice deosebite şi neordinare. Trubadurii regimului şi lacheii ideologici au inventat un nou coşmar nocturn – comuniştii vor organiza o revoluţie pe 7 noiembrie. Mediocritatea politică exclusivă şi primitivismul ideologic  au devenit caracteristica binecunoscută a regimului actual. Pe de altă parte se constată că după 96 de ani, exploatatorii şi mercenarii lor politici sunt îngroziţi de această dată, de 7 noiembrie. Cad în delir, îi apucă frisoanele şi ţipă isteric”, se spune în discurs.

Fostul preşedinte al ţării a dat asigurări că această zi are cu totul altă semnificaţie care nu ar trebui să  creeze panică în societate.

„Noi, comuniștii moldoveni  suntem obligaţi să luăm aminte de tot ceea ce s-a realizat datorită Revoluției din octombrie, de a explora experiența ei, să acordăm o mai mare seriozitate și responsabilitate învăţămintelor ei. În același timp, și cel mai important, suntem obligați să continuăm practica politică a eroilor Revoluției din octombrie – să luptăm zilnic împotriva agresiunii, împotriva naționalismului şi a trădării. Să luptăm pentru dreptate, egalitate, libertate și independență”, a spus Voronin.

foto: unimedia.md

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By