Comunismul se lecuieşte greu. O soluţie: boicot de presă şi lipsirea de imunitate!

Munteanu

Astăzi au demonstrat din nou că sunt o adunătură de mojici inculţi. Comuniştii au confirmat iarăşi că locul lor este dacă nu la casa de nebuni atunci la puşcărie. Nu o să obosesc să spun niciodată că descendenţii lui Lenin sunt o adunătură de derbedei cu apucături banditeşti şi jargon miliţienesc.

Iurie, cel ce poartă frumosul nume românesc Munteanu, Grigore cel Petrenco, dar şi Liderul lor bolnav Vladimir Voronin şi-au arătat, prin circul de astăzi în Parlament, adevăratul lor conţinut. Un conţinut cu care Chişinăul umple zilnic biotuburile lui Chirtoacă. În cazul lor, chiar nu am nici o îndoială în privinţa veridicităţii teoriei lui Darwin.

Să aplice forţa, în momente în care nu mai are argumente, o poate doar un necioplit, un incult şi un agramat, sau un infractor sadea. Anume asta au făcut azi Petrenco şi Munteanu, în momentul în care au încercat să-l înlăture de la tribună, cu forţa, pe liberal-democratul Ioniţă. În cazul dat, ar trebui ca Ioniţă să depună plângere la procuratură pe cei doi, iar Parlamentul să-i lase fără imunitate. Şi pe Petrenco, şi pe Munteanu, şi pe toţi acei membri ai PCRM care se cred pe arena unui circ, atunci când intră în Parlament.  Să vedeţi cât de repede le va dispărea curajul celor care sar astăzi cu pumnii.

O altă plângere la Procuratură, pe numele neanderthalului Munteanu, trebuie depusă de către jurnalista ameninţată astăzi, în cel mai mojicesc mod, de către boxerul de partid a lui Voronin. Mai mult ca atât, toţi reprezentanţii presei, cărora le pasă de soarta acestei profesii, ar trebui să boicoteze orice manifestaţie, ieşire în public sau declaraţie de presă a deputaţilor comunişti, până în momentul în care aceştia vor prezenta scuze publice şi îl vor exclude pe mişel din formaţiunea lor bolnavă.

Din fericire, există un leac pentru comunism – votul de neîncredere al cetăţenilor.

SURSA: VoxPublika, Gabriel CĂLIN

You may also like

Comments are closed.

By