Cine este POLIŢISTUL CARE A FURAT 2 KG DE HAŞIŞ şi a ajuns acum pe banca acuzaţilor

puscarie

Poliţistul deferit justiţiei pentru că ar fi furat 2 kg din drogurile confiscate în timpul unei operaţiuni este fostul şef Adjunct al Poliţiei Criminale Râşcani ARTUR BICHIR.

Potrivit unui comunicat de presă emis de Procuratura Generală, Procuratura Anticorupţie a finalizat urmărirea penală şi l-a deferit justiţiei pe un poliţist din cadrul Inspectoratului de poliţie al sectorului Rîşcani al capitalei şi pe complicele acestuia, învinuiţi de tăinuirea a circa două kilograme de hașiș, confiscate în cadrul unui dosar.

Potrivit probelor acumulate de procurori, în aprilie curent, în timpul documentării unui caz de trafic ilicit de droguri în raionul Soroca, poliţistul, în coparticipaţie cu o altă persoană, a indicat o cantitate mai mică a substanţelor narcotice depistate.

Astfel, din totalul celor 6 kg de haşiş depistat şi ridicat de la traficanţii de droguri, poliţistul şi-a însuşit o cantitate de aproximativ 2 kg de droguri, ce constituie proporţii deosebit de mari, pe care intenționa să le vîndă în mod clandestin.

Poliţistul, împreună cu complicele său vor compărea pe banca acuzaţilor, dosarul celor doi fiind expediat spre examinare Judecătoriei sectorului Buiucani.

Anterior presa am mai scris despre acest caz. Astfel, potrivit unor sursele din interiorul MAI, Artur Bichir a mai fost anchetat şi pentru luare de mită.

moldova24.info

 

 

 

You may also like

Comments are closed.

By