Cele patru persoane incendiate la Floreşti au fost OMORÂTE

incendiu1

Poliţia a reţinut bărbatul suspectat de omorul celor 4 persoane care au ars în casă, în localitatea Gura Camincii din raionul Floreşti. Acesta este un tînăr de 29 de ani, locuitor al satului Gura Camencii. Interogat de poliție, suspectul a declarat, că împreună au servit băuturi alcoolice pînă seara tîrziu, iar la un moment dat au început să se certe. Înfuriat, a luat cuțitul de pe masă și a înjunghiat persoanele cu care se afla în casă. Pentru a ascunde urmele crimei, a dat foc la obiectele din cameră.

La moment tînărul de află în arestul poliției şi este cercetat penal pentru omor intenționat. Bărbatul riscă privațiune de libertate pînă la 20 de ani sau detenţie pe viață.

Amintim că noaptea  trecută, la ora 23.55, pompierii  din raionul Floreşti au fost alertaţi pentru a lichida un incendiu produs într-o casă de locuit din localitatea Gura Camincii, raionul Floreşti. La faţa locului au fost depistate cadavrele a patru persoane, unul dintre ele fiind proprietarul locuinţei, în vîrstă de 49 de ani. De asemenea, în urma cercetărilor s-a stabilit şi identitatea celorlalte trei cadavre, una dintre ele fiind concubina proprietarului casei. Aceștia au 32, 42 și respectiv, 45 de ani.

foto simbol

moldova24.info

 

You may also like

Comments are closed.

By