AGENDA ZILEI: Are loc o slujbă de pomenire a lui Titus Jucov

jucov

Comisia Protecție Socială, Sănătate și Familie și Comisia Cultură, Educaţie, Cercetare, Tineret, Sport şi Mass-Media organizează audieri publice la subiectul implementării programelor de dezinstituționalizare și a celor de educație incluzivă.

Are loc reuniunea Regionalei Europa a Adunării Parlamentare a Francofoniei.

Are loc o slujbă de pomenire al regizorului, omului de cultură Titus Jucov.

Un sobor de preoţi din cadrul Mitropoliei Chişinăului şi a întregii Moldove sfinţește o răstignire, recent instalată, pe teritoriul Penitenciarului nr.16-Pruncul.

Direcţia generală educaţie, tineret şi sport a Consiliului municipal Chişinău organizează seminarul pentru directorii instituțiilor de învățămînt preuniversitar din capitala cu experienţă managerială pînă la 5 ani.

La această oră au loc ședinţele comisiilor parlamentare Administraţie Publică şi Dezvoltare Regională; Mediu şi Schimbări Climatice; Securitate Naţională, Apărare şi Ordine Publică.

Are loc ședinţa comisiei parlamentare Agricultură şi Industrie Alimentară.

La Chișinău se desfășoară expoziția specializată Infoinvent.

ODIMM informează antreprenorii despre procedura de obţinere a consultanţelor gratuite din partea unor experţi din Germania.

Asociația Keystone Moldova organizează conferința internațională sub genericul „Oportunități de dezinstituționalizare și incluziune socială a persoanelor cu dizabilități intelectuale în țările Parteneriatului Estic.”

Uniunea Republicană a Asociațiilor Producătorilor Agricoli UniAgroProtect, Federația Națională a Agricultorilor Agroinform și Federația Națională a Fermierilor organizează conferința cu tema ”Vor fi organizate protestele agricultorilor?”

Trupul neînsuflețit al marelui regizor Titus Jucov este depus în incinta Teatrului Licurici.

AGEPI organizează conferinţa inovaţională cu genericul „Rolul inovaţiilor pentru sporirea competitivităţii economiei naţionale.”

Poșta Moldovei invită la inaugurarea acțiunii „Ziua Abonatului 2014.” În cadrul evenimentului este lansat și „Catalogul ziarelor şi revistelor – 2014.”

Are loc ședinţa comisiei parlamentare Juridice, Numiri şi Imunităţi.

Președintele Parlamentului, Igor Corman, are o întrevedere cu Vladimir Iakunin, şeful Căilor Ferate din Rusia.

Se desfășoară expo – târgul universal „Toamna la Glodeni.”

Filiala Cahul a Camerei de Comerț și Industrie a Moldovei organizează masa rotundă cu tema „Calitatea europeană – un imperativ al timpului.”

Se desfășoară mitingul de doliu consacrat regizorului de teatru Titus Jucov.

Sindicatul Feroviarilor din Moldova organizează o conferință internațională privind restructurarea transportului feroviar.

Procuratura Generală şi Ministerul Justiţiei invită la prezentarea publică a Concepţiei de reformare a Procuraturii: Consolidarea profesionalismului şi a independenţei. La eveniment este prezent președintele Parlamentului, Igor Corman.

Asociaţia Copiilor Surzi din Moldova invită la conferinţa de presă organizată cu ocazia lansării proiectului „Spune NU discriminării.”

Cortegiul funerar cu trupul meînsuflețit al directorului Teatrului Licurici Titus Jucov se îndreptă către Cimitirul Central de pe Strada Armenească.

Facultatea de Business și Administrarea Afacerilor ASEM organizează concursul studențesc „Strat-up@Business Model.”

Mişcarea „Родина – Евразийский Союз”, Partidul Patrioţii Moldovei şi Liga Tineretului Rus din Moldova organizează o acţiune de protest.

Biroul permanent al Parlamentului se convoacă în ședință.

Are loc ședința Grupului de Lucru pentru Reglementarea Activităţii de Întreprinzător.

Consiliul de administraţie al ANRE se întrunește în şedinţă publică pentru examinarea proiectului Regulamentului privind procedura de schimbare a furnizorului de energie electrică de către consumatorii eligibili.

Centrul de Informații Universitare organizează un workshop cu tema „Distance Learning – An Alternate Educational Option” (Învăţământul la distanţă – o opţiune alternativă educaţională).

Platforma EduJoc organizează atelierul creativ „Flori de quilling.”

Are loc deschiderea oficială a Campionatului Moldovei la box.

Se joacă spectacolul „Zgomote din culise” de Michael Frayn.

Studioul Teatral din Moldova, Uniunea Teatrală din Moldova cu susținerea Alianței Franceze din Moldova și Ambasada Franței la Chișinău organizează prezentarea spectacolului „Edith Piaf: femeia care a iubit.”

Are loc o nouă ediție a jocului „Business Game.”

Alianța Franceză din Moldova invită la prezentarea filmului „Dragostea durează trei ani” de Frédéric Beigbeder.

moldova24.info, cu referire la agenda.md

 

You may also like

Comments are closed.

By