3 BMW și o VOLVO, reținute la frontiera de stat

20131115121328

În ultimele 12 ore, 4 unități de transport au fost reținute de către polițiștii de frontieră deoarece conducătorii acestora au prezentat la control împuterniciri notariale false.Primul caz a fost înregistrat în punctul de trecere „Otaci”.

Un moldovean, aflat la volanul unui automobil de marca VOLVO S40, cu numere de înmatriculare spaniole, a încercat să iasă din țară prezentând procura cu semne vădite de falsificare.Alte două cazuri similare au fost semnalate în punctul de trecere “Giurgiulești – Galați”.

Două cetățene ale României, care conduceau două autoturisme de marca BMW 523, unul înregistrat în România și altul – în Bulgaria, s-au prezentat controlului de frontieră pentru a intra în Republica Moldova. În urma examinării cu tehnica din dotare a actelor de călătorie s-a constat că procurile pentru mijloacele de transport sînt falsificate.

Ultima reținere de acest gen a fost înregistrată în punctul de trecere Tudora, unde un cetățean al Republcii Moldova a încercat să traverseze frontiera la volanul unui autoturism de marca BMW-523.

La controlul specific traversării, polițiștii de frontieră au constatat neautenticitatea împuternicirii notariale.În toate cele patru cazuri șoferii au fost reținuți, iar unitățile de transport indisponibilizate pentru derualrea cercetărilor și aplicarea măsurilor ce se impun.

sursa: border.gov.md

moldova24.info

 

You may also like

Comments are closed.

By