Voronin sătul până-n gât de putere

voronin_2_71105600

Ex-preşedintele ţării, Vladimir Voronin  este dezgustat de putere. Cei 8 ani aflaţi în fruntea ţării i-au fost de ajuns pentru tot restul vieţii. Declaraţia a fost făcută la TV7 în contextul discuţiei despre revoluţia de catifea cu care ameninţă PCRM. Liderul comuniştilor afirmă că acum au loc doar pregătiri pentru marea revoluţie prin care vor să demonstreze că actualul Parlament este incompetent şi că trebuie dizolvat.

„Nu luptăm pentru putere, luptăm pentru Moldova. Uitaţi-vă la nenorocirea aceasta care se află la conducere cum se ţine de putere, cum aruncă bani, sunt gata pentru orice crimă. Vrem să venim la putere pentru popor. Eu sunt sătul de putere în toţi aceşti 8 ani, îmi ajunge pentru toată viaţa”, a declarat Vladimir Voronin.

Preşedintele  afirmă că partidul pe care-l conduce are competenţa şi experienţa necesară pentru a guverna o ţară. Vladimir Voronin a mai adăugat că PCRM cunoaşte mai multe metode care vor duce la dizolvarea Parlamentului, însă nu a dorit să deschidă parantezele.  Totodată, fostul şef de stat a menţionat că sunt împotriva semnării şi parafării acordului de la Vilnius care, afirmă Voronin, este „o filă tristă în istoria RM”.

„Ei conving oamenii că după Vilnius vine Raiul şi nu rezolvă nimic, doar vorbe 24 de ore şi toţi îi cred, şi acei care dansează acum în Piaţă. Eu întreb ce va fi după Vilnius? Va fi dezastru şi nu va fi nevoie nici de revoluţie. Raiul nu va veni pentru nimic în lume. Vilnius este o abureală”, a conchis liderul comuniştilor.

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By