Vlad Plahotniuc: Acțiunile comuniștilor ne solidarizează și ne mobilizează în Coaliție

plahotniuc

Acţiunile din ultimul timp ale PCRM, radicalizarea poziţiei lor şi tentativa de a destabiliza situaţia politică din Republica Moldova şi de a declanşa alegeri anticipate nu fac decât să mobilizeze Coaliţia Pro-Europeană, susţine Vlad Plahotniuc într-un interviu acordat ziarului Timpul. Acesta critică dur intenţia comuniştilor de a crea haos în ţară cu orice preţ, în dezinteresul oamenilor, doar pentru a-şi satisface dorinţa de a reveni la putere.

”Cei din PCRM încearcă să profite de orice subiect, chiar dacă este vorba de unul care îi afectează pe cetățeni, îl amplifică și distorsionează, doar pentru a genera haos și confuzie, mediu în care și-ar putea pune în aplicare obiectivul de declanșare a anticipatelor. În aceste condiții este normal să ne mobilizăm, să ne reorganizăm pe intern, unde este cazul, și să nu-i lăsăm să provoace o nouă criză politică”, a declarat prim-veicpreşedintele Partidului Democrat.

El consideră că CPE trebuie să-şi strângă rândurile dar şi să le explice oamenilor care sunt adevăratele realităţi, nu cum sunt ele prezentate de comunişti. ”Trebuie să ne distibuim cât mai eficient resursele umane, astfel încât să avem oameni buni la Guvern, în Parlament, dar să avem oameni care să se implice și la partide, care să aibă ca și prioritate să pregătească organizațiile teritoriale pentru a merge în fața oamenilor și a le prezenta realitatea, lasându-i apoi să facă singuri diferența între minciunile cu care sunt bombardați zilnic de comuniști și realitate. Dacă vreți să înțelegeți mai bine ce fac comuniștii astăzi, amintiți-vă de campaniile de manipulare pe care le făceau prin intermediul presei comuniste înainte de 7 aprilie 2009. Azi fac același lucru, doar temele diferă”.

El i-a mai acuzat pe comunişti de faptul că îşi fac campanie electorală din banii oamenilor şi se folosesc de privilegiile pe care le oferă mandatele de deputat în scopuri personale. ”Ceea ce fac comuniștii din 2009 încoace, campanie electorală pe banii cetățenilor, este imoral. Dacă vor să se ocupe doar de partid, să o facă pe banii lor, nu pe banii oamenilor, să se retragă din Parlament și să se ocupe de partid. Numai că ei nu pot să facă asta, pentru că ar însemna să-și piardă privilegiile si, mai ales, să rămână fără imunitate parlamentară. Cum ar putea ei să facă tot circul din Parlament, să înjure jurnaliștii, să lovească forțele de ordine, dacă nu ar avea imunitate parlamentară?”, s-a întrebat Vlad Plahotniuc.

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By