Va sta 23 de ani după gratii pentru că şi-a împuşcat soţia

catuse

Militarul care şi-a împuşcat soţia în 2011 a fost condamnat la 23 de ani de închisoare. O decizie în acest sens a fost luată de Procuratura Chişinău. Totodată, bărbatul, în vârstă de 38 ani, nu va mai putea activa, pe motiv că i-a fost retras gradul militar de locotenent colonel.

Crima a avut loc acum doi ani pe strada Munceşti. Militarul acuzat şi-a împuşcat soţia cu o armă de vânătoare deţinută ilegal. Procurorii au stabilit că asasinul victimei a planificat omorul din timp, procurând o mască şi o salopetă pentru a se deghiza. În ziua crimei, cunoscând ora la care victima urma să vină acasă, a efectuat două împuşcături în direcţia acesteia în urma cărora femeia a decedat pe loc. La acel moment, inculpatul era şef de catedră la Academia Militară „Alexandru cel Bun” şi a recurs la omor  pentru a intra în posesia averii agonisite împreună, după care să creeze o nouă familie cu amanta sa.

Inculpatul şi victima aveau împreună doi copii minori, care au rămas în grija bunicului (tatăl victimei).  Sentinţa este cu drept de atac.

 moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By