Sute de tineri basarabeni vor cere Azi Unirea la Bucureşti – alături de ei vor fi mii de români (BLOG)

mars_unire1-e1347872982720

Sute de tineri basarabeni, unii veniţi din Republica Moldova, alţii aflaţi la studii în România, alţii stabiliţi în România, vor ieşi astăzi în stradă pentru a răspunde apelului clasei politice de la Bucureşti: Vrem Unirea!

În mod simbolic acest lucru se va face în capitala tuturor românilor, Bucureşti.

Este vorba de cea mai mare manifestaţie unionistă a ultimilor 20 de ani. Prin intermediul acesteia românii îndeamnă la unitate şi cer ca Unirea cu Republica Moldova să devină un proiect Naţional, aşa cum a fost şi Integrarea Europeană şi Nord Atlantică.

Prin aceast eveniment se doreşte a se transmite Europei şi dorinţa românilor, manifestată şi prin marşurile de anul trecut de la Chişinău, că integrarea trebuie şi se va face prin Unirea cu România; nu peste 20, nu peste 10 ani, ci în anii care urmează.

Evenimentul se va transmite şi pe online, dincolo de faptul că vor fi prezente toate televiziunile importante din România. Românii de la Vest de Prut vor să arate celor din Republica Moldova că îi vor înapoi acasă, acolo unde le este locul.

Evenimentul va începe la ora 14.00 cu plecare din Piaţa Victoriei. La el vor participa bucureştenii dar sunt aşteptaţi şi reprezentanţi din toate judeţele României, inclusiv din Republica Moldova.

Tineri din Bălţi, Comrat, Cahul, Chişinău, Nisporeni, Orhei, Soroca, etc… au sosit şi vor mai sosi azi în Bucureşti. Ei aduc cu ei mesajul generaţiei pe care o reprezintă: UNIRE FRAŢI ROMÂNI!

SURSA:Marius Dorin Lulea

You may also like

Comments are closed.

By