Streleţ: Comuniștii scandalagii trebuie sa răspundă în faţa legii!

strelet2

Agresarea fizică a poliţiştilor de către deputaţii PCRM, în timpul acţiunii de protest organizată de un grup de preoţi ai Mitropoliei Moldovei, este un caz ieşit din comun, care trebuie anchetat.

Declaraţia aparţine liderului fracţiunii parlamentare a PLDM, Valeriu Streleţ, şi a fost făcută în cadrul unui briefing de presă.

“Organele de interne urmează să investigheze acest caz. Au fost documentate toate aceste acţiuni şi urmează să vedem ce alte încălcări au fostt comise. Agresarea fizică a poliţiştilor de către deputaţii comunişti este un caz ieşit din comun şi trebuie să analizăm acţiunile care se impun după consumarea sa”, a precizat Valeriu Streleţ.

Mai mulţi preoţi şi enoriaşi ai Mitropoliei Moldovei au blocat vineri accesul în Parlament, protestând faţă de adoptarea în primă lectură a unui proiect care prevede anularea pedepselor contravenţionale pentru propaganda homosexuală. Protestatarii au fost susţinuţi de deputaţii PCRM, care au împiedicat politiştii să restabilească ordinea publică.
Sursa: Timpul.md

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By