Spikerul Parlamentului a sărbătorit Hramul la Briceni

corm

Igor Corman a părăsit, astăzi, capitala pentru a sărbători împreună cu locuitorii din

Președintele Parlamentului Republicii Moldova, Igor Corman, a participat astăzi la festivitățile prilejuite de aniversarea a 451 de ani de la fondarea orașului Briceni și, totodată, celebrarea hramului localității, transmite MOLDPRES citînd Direcția comunicare și relații publice a Parlamentului.

În cadrul festivității, Președintele Parlamentului Igor Corman i-a felicitat pe locuitorii orașului Briceni cu ocazia sărbătorii și a menționat că localitatea se poate mîndri cu oameni muncitori și gospodari care, prin munca și activitățile cotidiene, creează o frumoasă perspectivă de dezvoltare a orașului.

„Vreau să vă încurajez să folosiți și în continuare toate posibilitățile pe care ni le oferă cooperarea cu partenerii noștri de dezvoltare, cooperarea cu Uniunea Europeană, astfel încît să aduceți cît mai multe granturi și proiecte ca să dezvoltați orășelul pentru ca cetățenii să aibă o viață mai bună”, a relevat Președintele Parlamentului.

Igor Corman a participat și la inaugurarea unui spațiu de joacă pentru copii, care a fost amenajat cu sprijinul ex-Președintelui Parlamentului, Marian Lupu.

You may also like

Comments are closed.

By