ŞANTIERE CU PROBLEME: A. Russo – la anul! Diordiţă – de luni…

russo

Lucrările de reparaţie şi lărgire a străzii Alecu Russo din capitală vor fi finisate cel mai devreme în vara anului viitor. Asta reiese din declaraţiile edilului capitalei Dorin Chirtoacă, făcute în cadrul şedinţei operative a serviciilor municipale, care a avut loc astăzi.

Astfel, în zilele care urmează, vor fi începute lucrările de construcţie a sensurilor giratorii de pe această stradă, iar în decursul săptămânii curente urmează a fi finisate săpările carcasei de lărgire a străzii pe tronsonul Dimo – Moscova.

“Cer respectarea acestui calendar şi aducerea întregii suprafeţe într-o stare practicabilă până la începutul iernii, iar la primăvară să fie reluate lucrarile.”, a declarat Dorin Chirtoacă.

Totodată în discuţie a fost pusă şi strada pietonală Diordiţă, din centrul capitalei. Se pare că lucrările de amenajare a terasamentului vor fi începute săptămâna viitoare, pentru că abia acum antreprenorul a primit toată documentaţia necesară pentru a începe lucrările.

 “Nu există impedimente. Problemele care au aparut la faţa locului au un anumit grad de obiectivitate, dar de acum în colo fiecare săptămână urmează să se raporteze despre gradul de implementare. Vă cer să intrati în regimul de activitate normal.”, a declarat Chirtoacă fără să facă referire la termene concrete.

moldova24.info

 

You may also like

Comments are closed.

By