Roman Abramovici a dat suma record de 75 mil.$ pentru un conac în New York

abramovici

Omul de afaceri rus Roman Abramovici a încheiat un contract de achiziționare a unui conac cu șase etaje din New York , titrează New York Post .

Potrivit ziarului, omul de afaceri va achita 75 de milioane de dolari pentru a cumpăra trei din cele cinci apartamente din clădire .

La randul lor, cei de la Daily Mail scriu că noua achiziţie a miliardarului are o suprafață totală de aproximativ 900 de metri pătraţi şi  este situată în Upper East Side – un prestigios cartier din Manhattan .

Imobilul a fost construit în 1890 de către magnatul Edward Bervindom. Deşi deţin deocamdată doar 3 din cele 5 apartamentele din conac, Abramovici şi iubita acestuia Daria Zhukova intenționează să achiziționeze şi celelalte  două apartamente rămase în casă și să le combine într-un singur spațiu de viață .

Astfel valoarea tranzacţiei devine una care bate toate recordurile de vânzare-cumpărare a locuințelor din New York . Recordul anterior a fost deţinut de omul de afaceri american David Geffen care a cumparat o casă pe aceeaşi strada, de 54 milioane dolari .

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By