MOMENT INEDIT ÎN POLITICĂ: Plahotniuc RENUNŢĂ la mandat privilegii şi imunitate. Se retrage din Parlament!

plahotniuc

Prim-vicepreședintele Partidului Democrat din Moldova, Vlad Plahotniuc, renunţă la mandatul de deputat. Anunţul a fost făcut, astăzi, în cadrul unui briefing de presă. Potrivit lui Plahotniuc, retragerea din Parlament nu înseamnă şi plecarea sa din politică.

„Retrăgându-mă din rândurile deputaţilor, nu mă retrag din partid şi politică. Voi fi mult mai activ şi mai eficient. Mă retrag ca să-mi dedic timpul întâlnirilor cu oamenii. E important să audă care-s realizările şi problemele cu care ne confruntăm şi ce soluţii există”, a declarat Plahotniuc.

Plahotniuc a mai specificat că din cauza câtorva personaje, care încearcă să blocheze activitatea legislativului, scade încrederea cetățenilor. Totodată, Vlad Plahotniuc a ţinut să menţioneze că nu a venit în politică pentru privilegii, bani, funcţii sau imunitate politică.

„Renunţ la mandat pentru că nu doresc să beneficiez de privilegii. Cel mai important de ce vreau să mă lipsesc este imunitatea parlamentară. Fac acest lucru fără emoţii şi ezitare. Consider că este un privilegiu de a demonstra că nu am de ce să mă ascund în spatele imunităţii parlamentare. Nu am avut şi nici nu am nevoie, iar pe altele le aveam înainte de a veni în politică. Am venit bogat în politică”, a adăugat Vlad Plahotniuc.

Vlad Plahotniuc a specificat că de acum încolo se va dedica oamenilor şi, în cel mai scurt timp, va lansa câteva proiecte sociale. De asemenea, se va implica în activitatea partidului din care face parte şi va participa la întărirea coaliţiei.

„Coaliția trebuie protejată de încercările disperate ale comuniştilor de a declanşa o nouă criză politică. În acest moment, pentru Moldova, o nouă criză politică ar putea fi fatală, iar comuniștii, știu asta și încearcă să destabilizeze situația din țară”, a spus  Plahotniuc.

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By